Nieuws

[mp_row] [mp_span col="12"] [mp_code] [/mp_code] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row] [mp_span col="2"] [/mp_span] [mp_span col="7"]

Happy Holidays!!

Wij zijn van 24-1212021 t/m 02-01-2022 gesloten ivm de feestdagen! Wij wensen je een hele fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling toe!!

Europort 2021 (van 2 t/m 5 November in Ahoy Rotterdam)

Wij staan van 2 t/m 5 november 2021 op één van de grootste maritieme vakbeurzen van Europa: de Europort 2021. Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met de focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Voor een lekker kopje koffie kunt u terecht op onze stand 8200 in Hal 8, wij laten u graag Continue Reading

LED+ELEKTRO 2019 (13+14 Nov. Brabanthallen)

LED + Elektro 2019 staat in het teken van grote besparing en ongekende mogelijkheden   Met ledverlichting kunnen bedrijven tot wel 80% besparen op hun energieverbruik. Door de sterk gedaalde prijzen is de aanschaf van ledverlichting vaak zeer snel terug verdiend. Maar led biedt méér dan alleen besparing. Eigenaren en gebruikers van gebouwen vragen om de verbeterde lichtbeleving van zelf-dimmende Continue Reading

Europort 2019 (5-8 Nov. Ahoy)

Van 5 t/m 8 november 2019 is Europort, Ahoy Rotterdam; De toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen. Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met de focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Voor een lekker kopje koffie kunt u terecht op onze stand 1010 in Hal 1, wij laten u graag zien wat we Continue Reading

Samenwerking tussen Uebex en euro HÜBNER benelux B.V.

In mei zijn wij een mooie samenwerking aangegaan met Uebex LED Lighting. De LED verlichting van Uebex past goed bij onze passie voor duurzame industriële verlichting.

Libra Bikers

Zoals in eerdere berichtgevingen al aangekondigd, schenken wij in het kader van ons 25-jarig jubileum aan drie stichtingen met alle drie een mooie missie. Tot slot Stichting Kika.

euro HÜBNER benelux b.v. bestaat 25 jaar (deel 3)

Zoals in eerdere berichtgevingen al aangekondigd, schenken wij in het kader van ons 25-jarig jubileum aan drie stichtingen met alle drie een mooie missie. Tot slot Stichting Kika.

euro HÜBNER benelux b.v. bestaat 25 jaar (deel 2)

Zoals in eerdere berichtgevingen al aangekondigd, schenken wij in het kader van ons 25-jarig jubileum aan drie stichtingen met alle drie een mooie missie. Dit maal was het de beurt aan Cliniclowns.

FMS introduceert de EMGZ310.ComACT versterker

Force Measuring Technologies kondigt een nieuwe generatie meetversterkers aan; de EMGZ310.ComACT.

euro HÜBNER benelux b.v. bestaat 25 jaar (deel 1)

Zoals in eerdere berichtgevingen al aangekondigd, schenken wij in het kader van ons 25-jarig jubileum aan drie stichtingen met alle drie een mooie missie. Als eerste was het Toon Hermans Huis Venlo aan de beurt.

euro HÜBNER benelux neemt activiteiten Motrona en Elgo van Walda Impuls over

Walda Impuls B.V. en euro HÜBNER benelux b.v. maken bekend dat per 1 juni 2017 de activiteiten van Motrona GmbH en ELGO ELECTRONIC GmbH door euro HÜBNER benelux te Venlo worden overgenomen en voortzet onder de vlag van Smart-In-Control.

Terugblik Automation/Empack 2017

Op 5 & 6 april 2017 stonden de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch in het teken van verpakken, logistiek en de automatisering.

Jubileum Tombola

Om onze klanten te bedanken voor de plezierige samenwerking tijdens de afgelopen jaren, hebben we drie mooie prijzen ter beschikking gesteld voor een tombola. Onze klanten mochten zelf kiezen welke prijs ze het liefste wilde winnen. Uit een groot aantal reacties hebben we drie prijswinnaars geloot. Peter Faessen en Miriam Direks zijn persoonlijk de prijswinnaars de prijzen gaan overhandigen.

Custom encoder combinaties voor staalfabriek

Voor één van haar klanten in de staalindustrie, heeft euro HÜBNER benelux b.v. een uitzonderlijke combinatie samengesteld voor snelheidsmetingen aan een complexe productielijn.

Spoorterminal Antwerpen zet in op Nanhua LED

Met de levering en in bedrijfstelling van nieuwe Nanhua-Europe LED Floodlights heeft spoorterminal Combinant in Antwerpen de volgende stap gezet voor een beter milieu en het verhogen van veiligheid en efficiëntie.

B-Command primeCAM

Onlangs heeft euro HÜBNER benelux b.v. de B-Command PrimeCAM toegevoegd aan haar portfolio.

25 jaar!

2016 is een bijzonder jaar voor euro HÜBNER benelux b.v.; niet alleen vieren wij ons 25-jarig bestaan maar lanceren ook een nieuw platform voor de Industriële Automatisering: Smart-In-Control.

[/mp_span] [/mp_row]