Nieuws

Samenwerking tussen Uebex en euro HÜBNER benelux B.V.

In mei zijn wij een mooie samenwerking aangegaan met Uebex LED Lighting. De LED verlichting van Uebex past goed bij onze passie voor duurzame industriële verlichting.
0 comments

Libra Bikers

Zoals in eerdere berichtgevingen al aangekondigd, schenken wij in het kader van ons 25-jarig jubileum aan drie stichtingen met alle drie een mooie missie. Tot slot Stichting Kika.
0 comments

euro HÜBNER benelux b.v. bestaat 25 jaar (deel 3)

Zoals in eerdere berichtgevingen al aangekondigd, schenken wij in het kader van ons 25-jarig jubileum aan drie stichtingen met alle drie een mooie missie. Tot slot Stichting Kika.
0 comments

euro HÜBNER benelux b.v. bestaat 25 jaar (deel 2)

Zoals in eerdere berichtgevingen al aangekondigd, schenken wij in het kader van ons 25-jarig jubileum aan drie stichtingen met alle drie een mooie missie. Dit maal was het de beurt aan Cliniclowns.
0 comments

FMS introduceert de EMGZ310.ComACT versterker

Force Measuring Technologies kondigt een nieuwe generatie meetversterkers aan; de EMGZ310.ComACT.
0 comments

euro HÜBNER benelux b.v. bestaat 25 jaar (deel 1)

Zoals in eerdere berichtgevingen al aangekondigd, schenken wij in het kader van ons 25-jarig jubileum aan drie stichtingen met alle drie een mooie missie. Als eerste was het Toon Hermans Huis Venlo aan de beurt.
0 comments

euro HÜBNER benelux neemt activiteiten Motrona en Elgo van Walda Impuls over

Walda Impuls B.V. en euro HÜBNER benelux b.v. maken bekend dat per 1 juni 2017 de activiteiten van Motrona GmbH en ELGO ELECTRONIC GmbH door euro HÜBNER benelux te Venlo worden overgenomen en voortzet onder de vlag van Smart-In-Control.
0 comments

Terugblik Automation/Empack 2017

Op 5 & 6 april 2017 stonden de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch in het teken van verpakken, logistiek en de automatisering.
0 comments

Jubileum Tombola

Om onze klanten te bedanken voor de plezierige samenwerking tijdens de afgelopen jaren, hebben we drie mooie prijzen ter beschikking gesteld voor een tombola. Onze klanten mochten zelf kiezen welke prijs ze het liefste wilde winnen. Uit een groot aantal reacties hebben we drie prijswinnaars geloot. Peter Faessen en Miriam Direks zijn persoonlijk de prijswinnaars de prijzen gaan overhandigen.
0 comments

Custom encoder combinaties voor staalfabriek

Voor één van haar klanten in de staalindustrie, heeft euro HÜBNER benelux b.v. een uitzonderlijke combinatie samengesteld voor snelheidsmetingen aan een complexe productielijn.
0 comments

Spoorterminal Antwerpen zet in op Nanhua LED

Met de levering en in bedrijfstelling van nieuwe Nanhua-Europe LED Floodlights heeft spoorterminal Combinant in Antwerpen de volgende stap gezet voor een beter milieu en het verhogen van veiligheid en efficiëntie.
0 comments

B-Command primeCAM

Onlangs heeft euro HÜBNER benelux b.v. de B-Command PrimeCAM toegevoegd aan haar portfolio.
0 comments

25 jaar!

2016 is een bijzonder jaar voor euro HÜBNER benelux b.v.; niet alleen vieren wij ons 25-jarig bestaan maar lanceren ook een nieuw platform voor de Industriële Automatisering: Smart-In-Control.
0 comments