Nieuws

Happy Holidays!!
Wij zijn van 24-1212021 t/m 02-01-2022 gesloten ivm de feestdagen! Wij wensen je een hele fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling toe!!

Lees meer

Europort 2021 (van 2 t/m 5 November in Ahoy Rotterdam)

Wij staan van 2 t/m 5 november 2021 op één van de grootste maritieme vakbeurzen van Europa: de Europort 2021.
Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met de focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst.

Voor een lekker kopje koffie kunt u terecht op onze stand 8200 in Hal 8, wij laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen!

Zien we je in Rotterdam Ahoy?

 

Register here for a free visit

Lees meer

LED+ELEKTRO 2019 (13+14 Nov. Brabanthallen)

LED + Elektro 2019 staat in het teken van grote besparing en ongekende mogelijkheden

 

Met ledverlichting kunnen bedrijven tot wel 80% besparen op hun energieverbruik. Door de sterk gedaalde prijzen is de aanschaf van ledverlichting vaak zeer snel terug verdiend. Maar led biedt méér dan alleen besparing. Eigenaren en gebruikers van gebouwen vragen om de verbeterde lichtbeleving van zelf-dimmende lampen of willen hun verlichting integreren met hun beveiligingssysteem.

Op de LED+ELEKTRO, 13+14 november in de Brabanthallen in den Bosch, staan wij voor u klaar, samen met onze leverancier UEBEX, om te kijken hoe we u kunnen helpen. We zien u graag op onze stand A1.1

 

Register here for a free visit

Lees meer

Europort 2019 (5-8 Nov. Ahoy)

Van 5 t/m 8 november 2019 is Europort, Ahoy Rotterdam; De toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen.
Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met de focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Voor een lekker kopje koffie kunt u terecht op onze stand 1010 in Hal 1, wij laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen!

Register here for a free visit

Lees meer

Libra Bikers
Zoals in eerdere berichtgevingen al aangekondigd, schenken wij in het kader van ons 25-jarig jubileum aan drie stichtingen met alle drie een mooie missie. Tot slot Stichting Kika.

Lees meer

Jubileum Tombola
Om onze klanten te bedanken voor de plezierige samenwerking tijdens de afgelopen jaren, hebben we drie mooie prijzen ter beschikking gesteld voor een tombola. Onze klanten mochten zelf kiezen welke prijs ze het liefste wilde winnen. Uit een groot aantal reacties hebben we drie prijswinnaars geloot. Peter Faessen en Miriam Direks zijn persoonlijk de prijswinnaars de prijzen gaan overhandigen.

Lees meer

Spoorterminal Antwerpen zet in op Nanhua LED
Met de levering en in bedrijfstelling van nieuwe Nanhua-Europe LED Floodlights heeft spoorterminal Combinant in Antwerpen de volgende stap gezet voor een beter milieu en het verhogen van veiligheid en efficiëntie.

Lees meer

25 jaar!
2016 is een bijzonder jaar voor euro HÜBNER benelux b.v.; niet alleen vieren wij ons 25-jarig bestaan maar lanceren ook een nieuw platform voor de Industriële Automatisering: Smart-In-Control.

Lees meer

Wij hebben een vacature!!

Ben jij commercieel ingesteld?
heb je interesse in techniek?
ben je communicatief vaardig?
Wil je werken in ons enthousiaste team?

Kijk dan snel onder het kopje vacatures!