Terugblik Automation/Empack 2017

Op 5 & 6 april 2017 stonden de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch in het teken van verpakken, logistiek en de automatisering. Het ontmoetingsplatform Automation was de verbindende factor tussen de verpakkingsbeurs Empack en de vakbeurs Logistics & Distribution.

Ook wij waren hierbij aanwezig met ons Smart-in-Control concept; Smart Solutions in industriële omgevingen. Op onze stand waren een aantal producten tentoon gesteld die op deze beurs goed tot hun recht kwamen, bijvoorbeeld de programmeerbare Thalheim encoder (EIL580P), de baankantsturing (BKS) van FMS, snelheidsmeters van Nidec Shimpo en de LED verlichting van Nanhua.

 

Verder hadden we deze keer twee leuke beurs-acties: Geïnteresseerden konden hun gegevens achterlaten en kans maken op een heerlijke chocolade paashaas. De gelukkige winnaars zijn dhr. S. Claasen (VanderLande Industries Ned. BV) en dhr. M. Brouwer (R-Vent Group B.V.) geworden; zij mochten de paashaas mee naar huis nemen.

 

Onze andere beursactie had betrekking op de Thalheim EIL580P encoders; bij bestelling van 5 stuks krijg je de programmeerunit (type Z-PA-EI-H) en 1 verbindingskabel gratis (actie loopt tot 30 april 2017).

Wij kijken terug op een leuke en succesvolle beurs, en hopen dat de bezoekers een duidelijk beeld hebben gekregen van onze producten en ons bedrijf Smart-in-Control, powered by euro HÜBNER benelux b.v.