Libra Bikers

Op 13 juni 2019 beklimt een groep mensen met een beperking op armkracht in een handbike de Kaunertal Gletsjer in Oostenrijk tijdens de HandbikeBattle. Een voorbeeld voor anderen (lees: gezonde mensen) ter inspireren hoe je het verschil maakt. Daarom gaf Euro Hübner Benelux B.V onlangs een donatie aan een van de deelnemende teams: de Libra Bikers.

Managing Director Berend de Jonge:

Libra Bikers zijn een mooi voorbeeld voor veel mensen in het bedrijfsleven.”

 

euro HÜBNER benelux b.v. is betrokken bij de maatschappij en draagt daar graag een steentje aan bij, o.a. door studenten te begeleiden en te coachen. “Wat wij ook belangrijk vinden, en waar wij bewust bij stilstaan, is dat gezondheid niet zomaar een gegeven goed is. Daarom hebben wij een donatie gedaan aan de Libra Bikers”, vertelt Managing director Berend de Jonge.

Bedrijfsleven
“Mensen die op een of andere manier door hun gezondheid beperkt worden, hebben het niet altijd makkelijk. Maar als deze mensen de wil, een drive, doorzettingsvermogen, of alternatieve mogelijkheden zien om hiermee om te gaan, dan moeten we daar als bedrijfsleven enorm veel respect voor hebben. Helaas is dat in de praktijk niet altijd zo. Er wordt in het bedrijfsleven nog altijd veel naar mensen met een gezondheidsbeperking gekeken als een sta in de weg.”

Doorzetters als voorbeeld
Berend neemt zijn petje af voor de Libra Bikers. “Als je kans ziet om een dergelijke prestatie neer te zetten, mag je trots zijn als voorbeeld te dienen voor vele mensen in het bedrijfsleven. Daarom laat ik via onze website onze wereld kennis maken met deze doorzetters!

Meer informatie vindt u op https://www.libranet.nl/handbikebattle/.