euro HÜBNER benelux neemt activiteiten Motrona en Elgo van Walda Impuls over

Walda Impuls B.V. en euro HÜBNER benelux b.v. maken bekend dat per 1 juni 2017 de activiteiten van Motrona GmbH en ELGO ELECTRONIC GmbH door euro HÜBNER benelux te Venlo worden overgenomen en voortzet onder de vlag van Smart-In-Control.

De overname past uitstekend in de ambitie van euro HÜBNER benelux om de dienstverlening verder te versterken binnen het bestaande technologisch profiel.

De aanleiding voor de overname van de activiteiten was de wens van Managing Director Onno Walda van Walda Impuls om binnenkort met pensioen te gaan en de door hem succesvol opgebouwde klantenkring in goede handen achter te laten.

Volgens Berend de Jonge, Managing Director van euro HÜBNER benelux past de overname van de activiteiten uitstekend in de ambitie: "Wij kiezen gericht voor het verder uitbouwen van onze specialistische kennis. Met deze overname voegen wij nieuwe technologieën en ervaring toe aan ons portfolio en krijgen wij een entree in nieuwe markten in de industriële automatisering.’’

Met kennis van encoders, electromagnetische veerdrukremmen, krachtmeetsystemen, industriële LED techniek en industriële automatisering levert euro HÜBNER benelux een multidisciplinaire bijdrage aan de modificatie en optimalisatie van de productieprocessen bij haar klanten. De overname van de activiteiten voor signaalbewerking en lineaire positionering zijn een goede aanwinst op de mogelijkheden in het industriële marktsegment.

Klik hier voor de officiële publicatie.

www.euro-hubner.nl
www.smartincontrol.com